Psicoesport

Sóc psicòloga general sanitària i experta en psicologia de l’Esport, corredora i nedadora.

M’encanta la meva feina, i m’encanta fer esport. La meva feina em fa sentir viva, i sortir a córrer o anar a nedar em fa tenir vida. Fer un equilibri entre físic i ment és el que m’ajuda a afrontar el dia a dia amb un somriure.

Volent unir les meves dues passions, la PSICOLOGIA i l’ESPORT i per tots els beneficis que aporta l’activitat física, és pel que neix #psicoesport. I en aquesta àrea és on et vull ajudar.

#psicoesport consta de diferents àrees d’intervenció, però totes tenen el mateix objectiu: aconseguir un bon equilibri cos – ment.

MODALITATS:

#psicoesport dia a dia: preparem un pla de treball adaptat a la persona i a les necessitats per a incloure l’activitat en la teva vida diària i fer d’ella un estil de vida. Pot ser de manera individual o en petit grup.

#psicoesport per tu: realitzem la teràpia psicològica individual a l’aire lliure, mentre fem sessió d’entrenament (caminant o corrent, per pla o per muntanya).

#psicoesport per esportistes: fem teràpia orientada a la millora de la motivació, l’autoconfiança, el rendiment, la preparació per a la competició, assessorament i orientació en situacions determinades (lesions, estrés…)

#psicoesport per entrenadors: fem formació en aspectes psicopedagògics, assessorament i orientació en situacions determinades, dinàmiques de grups, relació amb les famílies.