T’ajudem a

sauc gran

PSICOLOGIA CLÍNÍCA

A Saüc Psicologia t’ajudem a aconseguir una estabilitat en els diferents àmbits de la vida, proporcionant un estat de benestar, a nivell biològic, psicològic i social.

En els diferents moments de la nostra vida, es poden donar situacions i esdeveniments que fan trontollar la nostra estabilitat, que ens desequilibren, fent-nos sentir vulnerables i fràgils. Dependrà de la nostra manera de ser, de les estratègies que tinguem per resoldre’ls i del suport extern del que puguem disposar, que aquestes situacions es superin adequadament o puguin arribar a convertir-se en patològiques. És aquí on Saüc Psicologia juga un paper important, tant el la infància, l’adolescència, l’edat adulta i la tercera edat.

PSICOLOGIA ESPORTIVA

A Saüc Psicologia també estem especialitzats en la Psicologia Esportiva (#psicoesport), tant ajudant a esportistes a aconseguir el seu millor rendiment, com ajudant a les persones a fer de l’esport un estil de vida, perquè puguin aconseguir els beneficis psicològics (mentals i emocionals) i físics que l’activitat física els hi pot aportar.