DEL REVÉS (INSIDE OUT)

Cartel-de-la-pelicula-Del-reve_54433457442_51348736062_224_270

ALEGRIA, IRA, TRISTESA, FÀSTIG I POR. 5 emocions que deriven de la nostra percepció de l’entorn. 5 emocions que ens acompanyen en el dia a dia, durant tots els dies, tota la nostra vida. 5 emocions legítimes, perquè tothom les sent, tothom les té, i perquè de cap ens hem d’avergonyir. És tan legítim estar alegre que estar trist, el problema arriba quan ens enredem en el cargol i fem de la tristesa un estat més que una emoció puntual.
Una pel.lícula que ens acompanya a passejar pels records, per la memòria, per les percepcions, pel que sentim… per com la realitat pot ser diferent depenent de com la mirem…

DEIXA’T DESCOBRIR LES TEVES EMOCIONS DES DE DINS.LES COSES SEMPRE PODEN MILLORAR, FER-SE DIVERTIDES.

A %d bloguers els agrada això: