Comencem #psicoesport

Aquesta setmana hem fet la primera sessió de #psicoesport.

Entre la pacient i jo hem buscat el trajecte que anàvem a recórrer. Avui el farem caminant. Hem triat una ruta lleugera, perquè no se’ns fes díficil dur a terme la teràpia a mida que caminàvem.

La sessió – sortida ha estat molt fluïda, i com ella mateixa ha dit: a vegades és més fàcil parlar del que sents o del que penses, si fas una altra cosa, sembla que la conversa costi menys i no faci tanta vergonya parlar de tu…

Parlar de les emocions encara és quelcom que no estem gaire acostumats a fer, i a vegades ens podem sentir qüestionats si hi ha una situació massa directa. Fer-ho de manera més “llevadera” fa més fàcil parlar de les coses que sentim… I evidentment, amb el #psicoesport, a la vegada que parlem de les nostres inquietuds, fem esport i obtenim tots els beneficis que aquest ens aporta a nivell psicològic, biològic, emocional i social.

 

IMG_9261

 

A %d bloguers els agrada això: